Nu blir det pannkakor och mys hela kvällen med maken. Passar på o njuta nu ❤

Igår blev en stor bakar dag. Mer än vanligt. Jag har ju någon tendens till att baka i stort sett något varje dag nu sista veckorna. Annars brukar det väl bli en gång eller två i veckan. Men igår ladda jag upp med thekakor, gifflar med skinka/purjo och piroger med färs. Känns skönt att bulla upp lite så vi har när man känner sig sugen och inte kanske orkar stå med kvällsmat osv...
Blev även ett gäng kladdmuffins. De är så underbart goda att jag måste återkomma med receptet ;)

Har en fin frukoststund men jag undrar vart solen är idag? Tycker den kan kika fram lite så att solens strålar kan få värma min kropp en sväng idag!

BB väskan är snart klar. Ska handla det sista idag. Så hoppas jag inget är glömt sedan. Tror jag ska köpa mig ett par mjukisar till, dessa jag köpte på HM är sjukt sköna!!
Tiden sringer iväg! Tänkte tiden hemma skulle bidra till lite fler inlägg, oftare i alla fall men ja det är som det är. Förra veckan var det fullt upp. Olika besök på MVC, till och med en sväng till förlossningen (allt såg bra ut hade en fin kruva) och sydde på mitt babyest. Bara lite små sömmar kvar nu sedan är det klart och blir redo för bebis ankomst! Vilket gärna får bli snart.. Jag är väldigt trött nu. Allt känns tungt och jag som är en sådan människa som inte gillar att sitta hemma på soffan ja jag har det lite tråkigt ibland ;) Men samtidigt vet jag att det behövs. Ända sedan jag gick hem o fick släppa allt med jobb och allt så känner jag hur kroppen slappnar mer och mer av. Vilken känsla! Har jag knappt känt förut.

Idag känns det lustigt i magen, eller utanpå kanske man ska säga. Känns som att känseln försvinner typ, som att magen somnat i underdelen. Det släpper nog hoppas vi.
Häromdagen fick också första bebisen i föräldragruppen titta ut :) En sötliten prins som kom ett par veckor för tidigt men allt gick fint. Det gör ju inte att man längtar mindre precis. Men snart är det mars och det är vår tur! Jag hoppas så att jag inte behöver gå så länge över tiden i alla fall, då blir väl min sista dag att föda på påskafton ;)

Hoppas ni mår bra allihopa! Idag ska jag försöka packa klart BB väskan. Kanske gå o handla det som saknas.
Idag är första dagen på mitt nya liv. Bara att få vakna på morgonen och inte behöva gå upp ens. Vilken känsla. Skönt nu kanske kroppen kan få vila upp sig inför kommande utmaning.
Nå hur går det då med allt? Idag på morgonen ska jag ha möte med personalchefen. Lite papper hit o dit antar jag. Är sedan då fri från arbete så nu går jag hemma med lön till den 14 april och därefter börjar jag plocka mina mamma dagar. Lyckades också förhandla till mig att mitt återanställningsskydd ska börja gälla 1 juli (eller den dagen jag väljer att börja som arblös/arbeta) och 9 månader fram. Så jag inte går miste om något eftersom jag ändå inte kommer kunna ta jobb när jag är hemma.

Vilken djungel. Jag är i alla fall tacksam att hittills har jag haft bara positiva intryck av försäkringskassan och facket. Så jag hoppas det inte blir bekymmer senare heller ;) Men det är väl en dröm som det låter på alla andra!

Jag längtar till fredag! Då ska jag ge mig till frissan för första gången på ett helt år snart. Det ska bli så underbart!

Ja mitt i allt det roliga kommer det såklart dåliga besked. Mitt på alla hjärtans dag och allt. En vecka innan min sista arbetsdag. Jag är uppsagd. HUH!? Hur kunde detta hända? Två års tid och jag har slitit o växt väldigt inom företaget. Men nu lägger vår avdelning ned. Ja vad ska man göra, det är bara torka tårarna och gilla läget.

Tankar finns. Mycket. Sov ett par timmar inatt bara. Snurrar runt. Vad händer nu? Vad ska jag göra sedan? Hur blir det med min FP? Nä nu ska jag inte plocka ut dagar längre nu jobbar jag tills jag föder och sedan går hem. Kommer ändå bli arbetsbefriad till 14 april och då hoppas jag liten i magen har tittat ut!

Är det någon som kan mer om just Försäkringskassan eller Arbetsförmedlingen när sådant här händer, hör gärna av er. Släng en kommentar om du har tips eller vet vad jag ska göra i nästa steg, eller skicka din e-post kanske vi kan iaf prata om det.

Usch känns inte alls lika roligt längre att vara hemma när man inte har något att komma tillbaka till. Men vi ska nog få det bra. Liten och vi. Vår nya familj.

Oj vad jag sovit gott inatt för en gång skull! Vaknat och varit uppe två gånger men somnat om nästan lika fort. Underbart. Något läskigt hände inatt! Plutten där inne sparka till på revbenet så det knäppte till ända på utsidan haha :)

Igår var det föräldragrupp igen. Blir roligt med lite träffar utöver MVC. En gång kvar har vi nu. Sen är jag beräknad först ut men vi får se. Jag går ju hem om en vecka och de andra gick hem om några veckor så lite skillnad blir det. Men jag lär ha fullt upp med mina projekt! Längtar hem nu. Sy klart mina påslakan, babynestet och lite lakan. Känns som det borde kännas mer verklighet nu men nä, kommer nog inte förän liten är ute.

Efter idag är det alltså bara 5 arbetsdagar kvar. Sedan ska jag skämma bort mig på fredagen med ett besök hos frissan!

Vilken eftermiddag! Precis när mina cravings efter lösgodis slog till så kom mina fina vänner och överraska mig med en babyshower!! Åh så roligt vi haft! Fick en stor fin blöjtårta o lekte lekar. Fikat både bakverk o tårta! Tänk att mannen kunde hålla mig hemma ;)

Jag ska verkligen inte klaga. Men jag längtar så efter att få sova hur jag vill med kroppen. Helst då på mage. Min rygg värker så fruktansvärt mycket hur jag än ligger. Nu är det soffhäng och tens...

Men! Vi har så mycket att vara tacksamma för <3 om bara några veckor tittar liten ut! Tänk. Liten som faktiskt blev till. Miraklet.

Nu vet jag inte om alla har hängt med hit då av alla som läste förut :) Men till några av er så får ni gärna se över era bloggar och inställningarna där man kan lämna kommentarer. Jag kan nämligen inte kommentera era inlägg, speciellt ni med konton på blogger och blogspot och wordpress tror jag det är.. Finns bara då att man ska logga in med sådana konton. Vore kul om jag kan kommentera hos er också :)

Här rullar allt på som vanligt. Idag ska jag till en fin vän som är bara dagar ifrån att få sin bebis, vi ska gotta oss i våfflor! Det blir smaskens. Jag har sovit väldigt dåligt inatt, inte vetat hur jag ska ligga med den stora magen, ont i ryggen och har känt mig tung i bröstet. Imorgon ska jag gå och ta ett blodprov för att kika om jag behöver mer järn. Annars mår jag toppen.
Igår blev det väldigt mysigt ett tag på kvällningen då jag bestämde mig för att smygbädda lite. Blev vagnen som fick sig ett fint litet täcke och kudde. Ser väldigt gosigt ut. Jag längtar efter promenader nu. Gärna i vårsolen :) Och vad jag längtar till sommaren då.. När vi, jag och alla mina fina vänner som också fått barn nu och kommer att få, kan gå runt med våra småttingar o ha mysiga picknickar i solen. Hoppas på en fin sommar!

Börja även lägga fram lite inför BB väskan... Kör nog på ett tips jag fick där jag kan packa nödvändigaste i en mindre väska och lite mer kläder oså i en större att ha ute i bilen ifall man behöver. Nu ska vi bara se vad som räknas till det nödvändigaste... ;)

Idag om tre veckor har jag min första lediga dag inför vårt nya liv. Jag är så spänd på vad som kommer hända och hur allt kommer vara. Hur mycket är egentligen som man tänkt sig? Inget antar jag. Jag längtar i alla fall. Mer än någonsin <3

Imorgon blir det plåtning i studio, blir roligt! Gosa bebis med.