Livet är så orättvist. Jag orkar inte med något just nu. Att få sluta livet innan ens fylla fyra år. Fyra.... Hela livet framför sig. Men tiden va bara inne. Det måste finnas en mening med allt. Det är bara så. Saknaden är så stor. Och snart känns det som tårarna tar slut. ❤

Vi älskar dig så!

Tänk vad tiden springer iväg nu. Idag börja mannen jobba igen. Går bra men jag är trött idag o lillen också han får inte riktigt till sömnen idag men nu sover han äntligen en sväng. Sömnen är inte någon brist annars han sover hela tiden, äter en-två gånger på natten än så länge iaf i det är skönt att få sova.

Igår va vi på bvc och han har gått upp ett halvt kg ungefär sedan födseln :) växt tre cm redan! Två veckor och två dagar! Vart ska detta sluta ;)

Imorgon kommer farmor o hennes gubbe det blir mysigt. Eftersom det är ca 30 mil mellan oss så är det skönt att vi får besöket o slipper ge oss iväg än. Han är lite för liten för långa resor tycker jag. Så blir en trevlig helg framför oss :) lite brödbakande ska det bli med det börjar ta på det i frysen nu! O alla mina kakor har jag knappt bjutt på än haha! Man hinner liksom inte med att sitta o slå fika ;)

Gosefötterna. Kan vi stanna tiden lite?

Dålig uppdatering jag vet... Vi mest bara myser omkring här o sover o njuter. Allt går bra o vi mår bra alla tre ❤ vi har haft ett par besök av familjen men efter att jag sov 5timmar på 3dygn är jag fortfarande trött.. Så jag hoppas fler besök dyker upp så småningom :)

Tänk att det va en så fin och underbar son vi skapat helt på egen hand. Lilla mirakel. Vi är så tacksamma!