Jag tror jag behöver köpa mig lite extra järntabletter. Det blir inte bättre. Hjärtklappningar, tryck över bröst, kramp i benen, TRÖTT mmmmmmm... BM tyckte ju jag kunde börja om jag ville. Men nu tror jag mitt värde är lägre än förra proverna som är ganska länge sedan nu. Så ja det blir nog så. Äter ni extra? Vad i så fall? Och hjälper det?

Idag har jag gjort en budget, eller jag har sammanställt våra utgifter och inkomster i januari månad. Så nu får vi se vad vi kan göra åt allt om vi kan dra ned på någon kostnad så allt kan gå runt bra. Det är nog det just nu som oroar mig mest... Att få hälften i lön på 5 dagar i veckan. Mja vi får väl se hur det går!

Bild från förra veckan.. V33 (32+3)

Längtan!

Ja men vi börjar väl om på ny kula och snart en helt ny tid och värld att vara i. Om vi längtar! Nu är snart allt redo, kläder är snart tvättade allihopa, strukna och invikta. Bara alla små fina byxor kvar. Vagnen ska bäddas och blöjorna ska raddas upp.

Sängen är färdigmålad nu ska den bara torkas en tid för att verkligen låta färgen tränga igenom allt trä. Sedan ska den äntligen ställas till rätta och bäddas <3

Det känns som det börjar bli dax att packa BB väskan. Vad är era tips att ha med sig? Vad packar ni med? Hur stor väska ska man ta? haha :)