Tiden springer iväg. På tisdag är prinsen redan tre månader. Växer så det knakar med. Allt är som det ska! Imorgon ska första sprutan tas... Hoppas han inte blir allt för påverkad lilla hjärtat ❤

Vi har just vart iväg på lite mini semester, maken tog ledigt torsdagen. Mysigt. Hälsat på svärisarna och kag har testar livet som tvåbarnsmor åt 3mån och 7mån bebisar ;) gick fint men nu är jag trött efter fyra dagar! Haha! Tur man inte kan få så tätt iaf!

Ikväll när vi kommer hem hoppas jag vi kan bara amma o krypa ner. O imorgon ska vi bara mysa tills vi måste upp...
Plutten sover o sover o snarkar. Men han blir nog lite med tagen av vädret med. Han sover nog inatt med hoppas jag. Kram på er!

Vilken sommar dag! Babysång, picknick med mammorna och en vända på stan! Underbart! O lite färg sin grundar kroppen ;) hoppas ni mår bra!

Prinsen växer! 6kg tung och nu 61 lång :) vårt lilla mirakel! Tänk att bara växa o bli mer o mer aktiv av bara bröstmjölk... Så fascinerande.

Funderar ni på fler barn än? ;)

Vår lille prins har lett och skrattat tyst sedan tre v ungefär. Det har börjat smått att ljudas och igår kom det där härliga tjutskrattet som bara sken upp både mamma och pappa ❤ underbara du! Växer så det knakar med kommer nog inte ha 62 så länge o vi som just börjat med den o de är redan tighta... Har sååå mycket 62 med. Synd. Men kul o shoppa 68 ;)

Ja bloggandet är tyst och jag kör bara via mobilen.. Jobbigt att kommentera överallt så därför tyst från mig med men jag läser era bloggar flitigt än via blog lovin :) jag sätter sällan på datorn, det finns ju annat mys o göra :)

I övrigt mår vi ok allt rullar på och man får ta en dag i taget. Systersonen är nu begravd och det va väldigt vackert ❤ stor saknad är det. Kommer alltid vara.