Virus förkylning som kom som ett brev på posten... Jag har ont i halsen och kroppen, öronen kliar och jag börjar få sån där reta i halsen. 39 i feber och jag kan ändå inte sova!? Tre timmar igår natt, en timma i natt plus en sväng på morgonen. Nu har lillen sovit lite mer än en timma men jag kan inte sova för så fort jag blundar så retar det i halsen eller måste nysa you name it! Så typiskt jag ska ju baka en massa till jul och pyssla! Jaja en annan gång. Om en stund tror jag min mamma kommer och hämtar upp plutten så jag kan iaf försöka vila ett par timmar. 
Hoppas ni mår bra där ute! 


Jag gick nyss o la mig för att vila. Mina två hjärtan låg och sov, jag kan inte sluta titta på dem då. Jag är så tacksam för att vi fått bli föräldrar, något man nästan ställde in sig på att aldrig bli. Men vår son valde att komma till just oss.
Men tankarna spånar alltid vidare... Jag gråter för att jag är glad, och för att jag är så himla ledsen. Jag längtar och saknar min systerson så otroligt mycket. Har så svårt att förstå att det är sant att han snart varit borta i åtta månader. Det är länge... Jag tänker på att vi klagar så himla mycket. Vissa saker måste man såklart få klaga på, men när jag tycker det är jobbigt att bara få sova fyra timmar på en natt, kan jag inte låta bli att bli arg på mig själv och tänka JAHA!? men min syster då, som inte minns när hon sov en hel natt senast. Hon som har förlorat sitt barn. Jag har många nätter kvar, hoppas vi, med vår son. nätter som han kommer att sova. så varför klaga nu?
 
Jösses vilken ventilation, men åh så jag bara önskar att du lilla fina barn ska komma tillbaka till oss <3
 
 
God eftermiddag!
Här är vi sega till max idag. Första natten lillen har krånglat riktigt mycket. Tror det är tänderna som spökar. En har kommit upp lite för ett tag sedan, andra såg man sprack upp för lite sen så vi får se hur många som kommer.. han vakna kl två sen somna han inte förän kl sex efter en alvedon stackarn...
Hur har era små det med tänder?

Han somna just i min famn ❤ kommer inte ihåg senast det hände så jag njuter! Pappan kommer strax hem från jobbet och jag lurar på att sätta upp granen. Vi får se. Längtar till juuuul :)

Hoppas ni har en bra lucia dag! Vi har varit ute hela dagen jag och min tomte nisse. Så nu ska vi väl få vila med gott samvete och ta tag i resten sedan ;) 

Blir lite fika med lussebullar när pappan kommer hem och kanske en myskväll med lillens kusiner ikväll. Det blir toppen. Nu ska jag krypa ned bredvid denna goding... Mys.



Okej, nu är det dag att ta tag i bloggen igen. Förhoppningsvis. Jag känner att jag inte har så mycket tid till det, och blogga via mobilen blir så fjuttigt på något sätt så jag ska göra ett försök till. Jag saknar den där stunden att bara få skriva vad som händer i livet. Tankar och händelser, både för min och Gabriels skull. Mycket som har hänt som jag glömmer skriva upp eller liknande, men i bloggen finns allt från innan och under graviditeten vilket jag är så otroligt tacksam för.
Jag funderar på att göra en bok av det, vet det finns en sida där man kan göra bok av bloggen. Har ni gjort det?
Allt är som det ska här. Lillen håller på att få tand nr 2 nu, växer på som han ska och äter både på bröstet än och käkar mat :) Jag ammar inte alls mycket, mogonen sen eftermiddag + mellis och kväll, natt. Så totalt kanske fyra-fem gånger om dygnet. Känner väl inte sådär att jag inte vill sluta eller så men jag tycker att när det funkar än och han är nöjd så får han väl en liten slurk då och då :) Jag känner ju att det tar på det men så länge han vill ha och det finns så får han.
Sen funkar ersättningen också såklart, så jag kan vara iväg en kväll osv. Han vill gärna somna med oss båda, eller gärna bara pappa på kvällen... Han sover i sin egen säng ibland, men oftast mellan oss. Känns konstigt, det har han ju aldrig gjort innan bara de första veckorna... Men han blev väl trygg där sedan han var sjuk förra gången såå är han nöjd o sover gott så är vi nöjda med :)
Ibland vaknar han vid ca 01 och sedan vid ca 05-06 men ibland sover han även till sisa gången och hoppar över natt målet. Vi har testat lite vatten istället och ibland funkar det och ibland inte.

Jag ska även bli moster igen! Blir skoj. Jag är väl inte direkt avis, jag skulle själv nog inte vilja ha barnen så tätt (kommer bli 1,5 år mellan dem) men såklart man också skulle vilja ha tillbaka gosmagen! Saknar den väldigt mycket. Graviditeten varade för kort den tiden man mådde som allra bäst ;)

Dags o sätta igång med lite mat. Vi hörs!